Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
54 berichten.
Ylonka Ylonka schreef op 5 juni 2014 om 18:19
Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met Iris voor een tan behandeling. Heb het als een positieve ervaring meegemaakt. Geen vraag was te raar. Iris is een proffesionele, vriendelijk vrouw. Tot volgende week!
marjanne marjanne schreef op 5 juni 2014 om 16:15
Vandaag mijn eerste wimperextensions gekregen en ben zeer tevreden. Iris is een hele aardige en kundige wimperspecialist en goed betaalbaar 😉 Eerst hebben we de lengte overlegd en daarna ruim anderhalf uur heel stil liggen 🙂 Ik raad haar iedereen aan een ga met een mooie oogopslag lachend door het leven. Ondanks dat ik zelf al vrij lange wimpers heb, kan ik zo op tv voor een mascara commercial met prachtige lange wimpers.
Jannie van der Wal Jannie van der Wal schreef op 2 april 2014 om 17:40
Al enkele jaren bezoek ik regelmatig de praktijk van Iris aan de Watersnip, omdat ik last van mijn voeten kreeg. Na een korte begroeting neemt ze me mee naar haar goed uitgeruste kamer op de eerste verdieping. Ze werkt altijd volgens een vaste, voor mij inmiddels vertrouwde procedure. Het heerlijkst daarvan is het laatste onderdeel: het masseren van mijn voeten. Na ongeveer 45 minuten zit de behandeling erop en kunnen mijn voeten er weer minstens 6 of 7 weken tegen.
laura laura schreef op 11 januari 2014 om 12:18
Gister wimper extentions laten zetten door Iris, ik heb nog nooit zo mooi gezien bij iemand! heel natuurlijk echt heel mooi! BEDANKT
Rob Breemer Rob Breemer schreef op 19 december 2013 om 20:00
Ik kom sinds september 2006 bij Iris voor \'onderhoud\' van mijn voeten. Iedere keer weer een heel prettig gevoel als ik weer naar huis ga. Lijkt steeds alsof ik een nieuw stel voeten aangemeten heb gekregen. Ze is altijd vrolijk en heeft een luisterend oor wanneer dat nodig is en een kop koffie ontbreekt ook nooit. Ben blij dat ik jou als pedicure heb. Groetjes, Rob.
Louise Driessen Louise Driessen schreef op 14 december 2013 om 17:46
Vanmiddag ben ik bij Iris geweest en heb ik wimperextentions laten plaatsen. Fantastisch mooi, heel natuurlijk en een prettige behandeling in een gezellige sfeer. Ik ben er heel blij mee. Dank je wel Iris!
Petra Petra schreef op 29 oktober 2013 om 07:54
Afgelopen vrijdag eerste kennismaking met Iris gehad voor een set wimpers. Het was een prettige kennismaking en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik kijk uit naar mijn afspraak voor mijn voeten en natuurlijk de eerst volgende afspraak voor mijn wimpers weer. Bedankt Iris!
Marjolein Marjolein schreef op 13 oktober 2013 om 14:12
Vanmiddag een nieuwe set wimpers op laten zetten. Ziet er erg mooi uit! Bedankt Iris!
Hetty Poortema Hetty Poortema schreef op 2 oktober 2013 om 17:54
Al een aantal jaren kom ik bij Iris voor de voetverzorging, is altijd goed!! Ik kom altijd met mooie verzorgde voetjes thuis. Een aanrader:)). Sinds kort komt mijn man nu ook bij Iris, helemaal happy!
Danielle Hoevers Danielle Hoevers schreef op 26 september 2013 om 09:13
Gisteren weer een zeer goede pedicure behandeling ondergaan bij Iris. Professioneel én gezellig!
patricia van den bos patricia van den bos schreef op 25 september 2013 om 18:48
Heerlijk om je voeten te laten behandelen! Dat kan je zelf nooit zo lekker! Een aanrader hoor!
Anita vd Nol Anita vd Nol schreef op 18 september 2013 om 18:22
Net weer een heerlijke sessie voetverzorging gehad. Geen last meer van eelt en likdoorns, lekkere scrub en voetcrème. Poezelige voeten die er weer even tegen kunnen. Bedankt Iris!
Anita Anita schreef op 18 september 2013 om 15:50
Al vaak een voetbehandeling gehad, ze zijn geweldig. Een aanrader!
Harry Spons Harry Spons schreef op 18 september 2013 om 10:53
Geachte Mevrouw, Bij toeval kwam ik op uw webpagina. Deze ziet er erg verzorgd uit en heb daarbij het volle vertrouwen in uw kwaliteit en vakkundigheid. Mijn vrouw heb ik uw webadres doorgegeven. Ik heb u gevonden via Google, Iris beauty, meer was niet nodig. Met vriendelijke groet,