Huisregels

In mijn praktijk staat het geestelijk en lichamelijk welzijn van cliënt en behandelaar voorop. Wederzijds respect en vertrouwen zijn essentieel om een goede behandeling of massage te kunnen geven maar ook om deze te kunnen ontvangen.

  • Alle behandelingen uitsluitend volgens afspraak.
  • De vermelde duur van een behandeling is een indicatie en inclusief binnenkomst en vertrek uit de ruimte.
  • Voor uw eigen rust: mobiele telefoons uit of op stil tijdens de behandeling.
  • U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de spullen die u meeneemt naar de salon.
  • Er mag niet gerookt en gegeten worden tijdens de behandeling.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in de salon.

Contra Indicaties
In het belang van de gezondheid van mijzelf en mijn andere cliënten kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:

  • Besmettelijke (huid)ziekten
  • Griep of ernstige verkoudheid
  • Koorts

Hygiëne
De Code van de Voetverzorger/pedicure (voorheen ook wel de HAM-Code genoemd) is een handleiding voor voetverzorgers/pedicures met betrekking tot de eisen die gesteld worden aan de uitvoering van een voetverzorgingsbedrijf. Het betreft dan wettelijke eisen en branchenormen op het gebied van hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu. Iris Beauty & Footcare  werkt uiteraard volgens de code. Met andere woorden, uw voeten zijn in professionele handen!

Iris Beauty & Footcare is aangesloten bij ProVoet, dé branchevereniging van pedicures en voetverzorgers in Nederland.

Behandeling annuleren
Verhindering kunt u tot 24 uur van te voren (kosteloos) telefonisch doorgeven.
Het niet op tijd afmelden van een afspraak houdt voor mijn praktijk in dat ik een lege stoel heb, dan zal ik alsnog genoodzaakt zijn een factuur te sturen voor de afgesproken behandeling met daarbij extra administratiekosten.

Te laat

Wanneer u later komt dan de afgesproken behandeltijd, wordt de verloren tijd ingekort op de behandeling. U bent echter wel het volledige behandeltarief verschuldigd.

Leveringen en diensten
Op mijn leveringen en diensten zijn naast de Huisregels tevens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorgingsbranche van toepassing.

Betalingsmogelijkheden
Bij Iris Beauty & Footcare is pinnen helaas nog niet mogelijk, wel kunt u betalen met de app van/op uw smartphone .

Wanneer u niet contant betaalt of niet met de smartphone app kan betalen, wordt er een factuur uitgeschreven. Hiervoor worden administratiekosten in rekening gebracht (€ 2,50). Het bedrag dient dan uiterlijk binnen 8 dagen na factuurdatum bijgeschreven te staan op de rekening.

(Prijs)wijzigingen en drukfouten voorbehouden.