Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
41 berichten.
Jorinda Jorinda heeft geschreven op 25 april 2015 om 12:22
Vandaag voor de eerste keer mijn wimperextensions laten opvullen, super blij mee ! De eerste keer dat ik bij Iris kwam had ik al extensions maar ik vond deze niet mooi meer. Samen hebben we gekeken wat het mooiste stond en zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Bedankt Iris !
Cristel Cristel heeft geschreven op 8 april 2015 om 15:16
Afgelopen maandag mijn wimpers op laten vullen, ben er super blij mee.. Ben nu 2x bij Iris geweest en raad het iedereen aan! Super leuke en lieve vrouw en erg professioneel in haar werk!
Yolande Yolande heeft geschreven op 23 maart 2015 om 20:50
Ik heb weer heerlijk verzorgde voeten. Een echte aanrader om bij Iris je voeten te laten doen. Rustig en professioneel gaat zij te werk. Ik raad haar bij iedereen aan. Mijn dochters weten haar inmiddels ook te vinden voor een voetbehandeling.
anja van der vorm anja van der vorm heeft geschreven op 23 maart 2015 om 18:33
Super vrouw heel meegaand over jou problemen met je lichaam. Geduld met elk wimperhaartje en wenkbrauw . En natuurlijk niet te vergeten je voeten . Ik ben diabeèt en kan gelukkig bij haar terecht met het gevoel dat het goed komt. Ik vind persoonlijk dat ik altijd met een goed gevoel bij haar vandaan komt. Ik knap er altijd lekker van op . AANRADER
Mishaela Mishaela heeft geschreven op 7 maart 2015 om 20:37
Sinds een klein jaar vaste klant als het gaat om wimperextentions. Helemaal blij mee kan niet meer zonder. Iris is heel fleixbel daarnaast kwaliteit + en gezelligheid + 🙂
Dominique Dominique heeft geschreven op 18 februari 2015 om 07:29
Ik kom al ongeveer 8 maanden bij Iris voor wimpers en ik ben altijd super blij met het resultaat! Iris is een lieve gezellige dame die ook nog eens heel professioneel is. Zeker een aanrader voor iedereen!
Ruby Ruby heeft geschreven op 6 juni 2014 om 13:01
Gister weer langs geweest bij Iris geweest voor mijn wimpers. Weer super blij mee. Word altijd blij ontvangen, hele leuke sfeer en altijd gezellig. Wimpers zien er super mooi en natuurlijk uit. Bedankt Iris!
Ylonka Ylonka heeft geschreven op 5 juni 2014 om 18:19
Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met Iris voor een tan behandeling. Heb het als een positieve ervaring meegemaakt. Geen vraag was te raar. Iris is een proffesionele, vriendelijk vrouw. Tot volgende week!
marjanne marjanne heeft geschreven op 5 juni 2014 om 16:15
Vandaag mijn eerste wimperextensions gekregen en ben zeer tevreden. Iris is een hele aardige en kundige wimperspecialist en goed betaalbaar 😉 Eerst hebben we de lengte overlegd en daarna ruim anderhalf uur heel stil liggen 🙂 Ik raad haar iedereen aan een ga met een mooie oogopslag lachend door het leven. Ondanks dat ik zelf al vrij lange wimpers heb, kan ik zo op tv voor een mascara commercial met prachtige lange wimpers.
Jannie van der Wal Jannie van der Wal heeft geschreven op 2 april 2014 om 17:40
Al enkele jaren bezoek ik regelmatig de praktijk van Iris aan de Watersnip, omdat ik last van mijn voeten kreeg. Na een korte begroeting neemt ze me mee naar haar goed uitgeruste kamer op de eerste verdieping. Ze werkt altijd volgens een vaste, voor mij inmiddels vertrouwde procedure. Het heerlijkst daarvan is het laatste onderdeel: het masseren van mijn voeten. Na ongeveer 45 minuten zit de behandeling erop en kunnen mijn voeten er weer minstens 6 of 7 weken tegen.
laura laura heeft geschreven op 11 januari 2014 om 12:18
Gister wimper extentions laten zetten door Iris, ik heb nog nooit zo mooi gezien bij iemand! heel natuurlijk echt heel mooi! BEDANKT
Rob Breemer Rob Breemer heeft geschreven op 19 december 2013 om 20:00
Ik kom sinds september 2006 bij Iris voor \'onderhoud\' van mijn voeten. Iedere keer weer een heel prettig gevoel als ik weer naar huis ga. Lijkt steeds alsof ik een nieuw stel voeten aangemeten heb gekregen. Ze is altijd vrolijk en heeft een luisterend oor wanneer dat nodig is en een kop koffie ontbreekt ook nooit. Ben blij dat ik jou als pedicure heb. Groetjes, Rob.
Louise Driessen Louise Driessen heeft geschreven op 14 december 2013 om 17:46
Vanmiddag ben ik bij Iris geweest en heb ik wimperextentions laten plaatsen. Fantastisch mooi, heel natuurlijk en een prettige behandeling in een gezellige sfeer. Ik ben er heel blij mee. Dank je wel Iris!
Petra Petra heeft geschreven op 29 oktober 2013 om 07:54
Afgelopen vrijdag eerste kennismaking met Iris gehad voor een set wimpers. Het was een prettige kennismaking en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik kijk uit naar mijn afspraak voor mijn voeten en natuurlijk de eerst volgende afspraak voor mijn wimpers weer. Bedankt Iris!
Marjolein Marjolein heeft geschreven op 13 oktober 2013 om 14:12
Vanmiddag een nieuwe set wimpers op laten zetten. Ziet er erg mooi uit! Bedankt Iris!
Hetty Poortema Hetty Poortema heeft geschreven op 2 oktober 2013 om 17:54
Al een aantal jaren kom ik bij Iris voor de voetverzorging, is altijd goed!! Ik kom altijd met mooie verzorgde voetjes thuis. Een aanrader:)). Sinds kort komt mijn man nu ook bij Iris, helemaal happy!
Danielle Hoevers Danielle Hoevers heeft geschreven op 26 september 2013 om 09:13
Gisteren weer een zeer goede pedicure behandeling ondergaan bij Iris. Professioneel én gezellig!
patricia van den bos patricia van den bos heeft geschreven op 25 september 2013 om 18:48
Heerlijk om je voeten te laten behandelen! Dat kan je zelf nooit zo lekker! Een aanrader hoor!
Anita vd Nol Anita vd Nol heeft geschreven op 18 september 2013 om 18:22
Net weer een heerlijke sessie voetverzorging gehad. Geen last meer van eelt en likdoorns, lekkere scrub en voetcrème. Poezelige voeten die er weer even tegen kunnen. Bedankt Iris!
Anita Anita heeft geschreven op 18 september 2013 om 15:50
Al vaak een voetbehandeling gehad, ze zijn geweldig. Een aanrader!